Skoči na glavno vsebino

Zimska šola v naravi

Feb 14, 2018 | Dogodki

POHORJE, FEBRUAR 2018 – OŠ KOLEZIJA, 6. A in 6. B

Dragi Kolezijci in Kolezijke!

Pošiljamo vam sončne, zasnežene in malce mrzle pozdravčke s prečudovitega Pohorja. Imamo se krasno, saj za nas lepo skrbijo v hotelu, kjer nam strežejo odlično hrano (z veliko sladicami!). Zelo veliko smučamo, se družimo, zabavamo in tudi česa naučimo.

Začetniki so se naučili plužiti, pa sploh stati na smučeh, že izkušeni pa drvimo po strmih smučinah. Učitelji nas komajda dohajajo, tako hitri smo. Kot blisk! Seveda, pazimo na FIS-pravila, hehe.

Bili smo v najbolj fun parku evah in se peljali z gondollami ter t-bar lifti. Kot se vidi, nas učiteljica angleščine precej preganja z učnimi urami. Slovenščini tudi ne uidemo, ampak o tem pa več v pismu, ki ga boste prejeli v kratkem. V fun parku smo drveli s sanmi, z gondolami smo se spustili pod smučino Zlate lisice, kjer smo tekmovali v ustvarjanju največjih snežakov. Nismo se izognili niti pustovanju, kjer je super babi premagala vse ostale – od milijonarja do Ronje, razbojniške hčere.

Čaka nas še plavanje v bazenu, valentinov ples, tekmovanje v družabnih igrah in seveda tisto, česar se najbolj veselimo – tekmovanje v smučanju. Pa upamo, da razrednika nista prestroga pri ocenjevanju pospravljenosti sob.

Več imate v priloženih fotografijah, mi pa moramo iti, kajti učitelj slovenščine že kriči, da zamujamo k učni uri.

Vidimo se kmalu!

Vaša 6. a in 6. b

no images were found

Dostopnost