Skoči na glavno vsebino

 

   

Lokacija Cesta v Mestni Log

Lokacija Splitska

Ponedeljek,
16. 12. 2024
Malica °koruzni kruh (G-pšenični), **namaz z bučnimi semeni (M), bela žitna kava (M, G-ječmenov), melona
Kosilo grahova kremna juha (M), zelenjavna rižota, ribani sir (M), solatni bar
Pop. malica °mlečni puding (M), kivi  
Torek,
17. 12. 2024
Malica temna kraljeva štručka s sezamom (G-pšenični, M, J, SS), tekoči jogurt (M), mandarina
Kosilo goveji trakci v naravni omaki, slani skutni štruklji (G-pšenični, M, J), solatni bar
Pop. malica marelični navihanček (G-pšenični, M, J), pomaranča  
Sreda,
18. 12. 2024
Malica °ovseni kruh (G-pšenični, ovseni), kisla smetana (M), hruška, božični čaj z limono
Kosilo piščančji file po dunajsko (G-pšenični, J), pražen ~krompir, zelenjava v prikuhi, solatni bar
Pop. malica jabolko, °riževi vaflji z mlečno čokolado (M, SS)  
Četrtek,
19. 12. 2024
Malica hot dog štručka (G-pšenični), piščančja hrenovka, gorčica (GS), ketchup, šipkov čaj
Kosilo paradižnikova juha (G-pšenični), junčje meso v zelenjavni omaki, široki rezanci (G-pšenični, J), solatni bar
Pop. malica grški jogurt s sadjem (M)  
Petek,
20. 12. 2024
Malica črni kruh (G-pšenični), ** medeni namaz (M), mleko (M)
Kosilo jota s ~kislo repo in suhim puranjim mesom (Z), polbeli kruh (G-pšenični), skutna pita (G-pšenični, M, J)
Pop. malica polnozrnati slanik (G-pšenični), sadje  

 

 

Opomba: Pridržujemo si pravico do spremembe jedilnika. Jedilnik je namenjen učencem brez prehranskih alergij, zato jedi poleg navedenih alergenov lahko vsebujejo še vse alergene na seznamu alergenov V SLEDOVIH, izjema so individualno dogovorjeni dietni obroki, kjer so postopki priprave strogo ločeni.
Pod črkami so označeni naslednji alergeni: G-gluten, RA-raki, J-jajca, R-ribe, A-arašidi, S-soja, M-mleko, O-oreški, Z-listna zelena, GS-gorčično seme, SS- sezamovo seme, SO2-žveplov dioksid, VB-volčji bob.

°živilo ekološke pridelave oz. predelave, ~živilo lokalne dobave, **pripravljeno v šolski kuhinji, SŠM / SZ – shema šolskega mleka / sadja in zelenjave

 

 

Dostopnost